Tänään hallin pihalla perheen kanssa avoimen toko-vuoron aikoihin.

Ruutu. Muutamia keskustaanmenoja hyvin läheltä lelupalkalla. Ihan hyviä ja vauhdikkaita. En edes uskaltanut ajatella ottavani kauempaa.

Ohjattu. Yritys vain merkiltä namikipolle. Ilman merkillelähetystä siis. Vietiin yhessä ne kipot. Jätin Jetan merkille. Tein laajan kaarikävelyn ja vein oikealle kipolle namit. Näytin selvästi, missä namit ovat ja Jetta katsoi. Pakitin lähetyspaikalle. Jetta lähti jäljestämään kuono maassa reittiä, jota vein namit, mutta siitä mistä olisi pitänyt kääntyä namikipolle, kääntyikin minun suuntaan. Meni uudstaan merkille, mutta en saanut millään lähtemään sinne oikealle. En edes uudella yrityksellä. Teki samaa kuin eilen ruudussa eli pakitteli ja vinguskeli. Lopulta kävelin ite tosi paljon oikealle ja sieltä houkuttelin, niin sitten se juoksi sinne kipolle ihan halukkaasti ja söi namit. Huhhuijjaa.  

Tunnari. Kippasin koko pussin sisällön kenttään ja pistin kasan taakse oman. Oli hermostunut. Kun ei löytänyt kohtuuettimisellä omaa, otti väärän. Sanoin "irti", Jetta palasi kasalle ja haisteli. Löysi oman. Menin kyykkyyn ja annoin namipalkan, ja kun se sen oli syönyt sai ruston.