Mentiin näyttelyreenien laitamille reenailemaan Jetan kanssa hallille illalla. Siellä olikin tosi paljon koiria, joten ihan hyvin häiriötä (ei tosin aplodeja eikä lentäviä leluja, mitkä varmaan olisivatkin ihan ylivoimainen häriö).

Jäi vaivaamaan se viime kerran seisahtumisjumi, joten aloitettiin kakeasennoilla, ilman alkuleikkejä. Namilla ohjasin istumaan, seisomaan ja makaamaan, että tulee varmasti vaihdot oikein. Hieman malttamaton on asentojen kanssa, eli kestoa lisää. Yhdessä maahanmenossa pääsi heittäytymään eteenpäin, muuten pääasiassa hieman pakittelee.

Seuraamista, namipalkalla. Normaalia, juoksua, askeleita, käännöksiä, pakitusta. Taisi olla ihan hyvää seuruuta, kun ei jäänyt mitään erikoista mieleen.

Maahanmeno, heitin palkan eteen valmiiksi odottaamaan, kun tulee ehkä liikaakin käytettyä sitä takapalkkaa. Hyvä maahanmeno, mutta vapautin heti maahanmenon jälkeen.

Luoksetulo, eteen asti, ilman pysäytystä. Ok.

Noutoa, ensin pitoa pari kertaa. Yksi kokonainen nouto eteentuloon asti. Murahti vähän kapulalle. Muuten hyvä. Palkaksi vauhtinouto.

Kakeja, n. 5 metrin päästä. Oli muuten hyviä! Ei pakittanutkaan juuri ollenkaan. Oikein napakat istumiset ja maahanmenot, paitsi yhden maahanmenon ennakoi. Palkkasin joka asennosta. Otin lopuksi myös sivulle. Hyvä!

Otin luoksetulon pysäytyksen luoksetulon yhteydessä. Seisahtui kyllä, mutta huonosti ja hitaasti. Ei hyvä. Sitten otin kierron yhteydessä seisahtumisen ja se oli kyllä oikein nappi! Kaitpa sen kiertoseisahtumisen saa joskus yhdistettyä tuohon luoksetuloonkin?

Hyppyä, poispäin hyppyä, yhden kerran meinasi kiertää esteen palatessa. Luoksehyppyä. Edelleen tuppaa tulemaan sivulle paluuhypyssä, eikä eteen.

Lopuksi otin penkin, istuin siihen ja laitoin Jetan paikkamakuuseen. Makasi reilu 15 minuuttia. Hiljaa ja paikallaan kuin puustööttä! Upea juttu! Kerran murahti ja pari kertaa piippasi, kun toinen ihminen tuli juttelemaan koiran kanssa lähelle (n. metrin päähän). Senkin tuhma Jetta, en halua mitään murinoita! Mutta hienoa ja ihmeellistä, että rauhallisessa häiriössä ja minun ollessa vieressä se kestää noin pitkän makuun ihan rauhassa ja hiljaa.