Jetalla oli tänään hieronta, mutta olin sen verran hyvissä ajoin paikalla, että ehdin ottaa kaikki voi-liikkeet läpi ennen hierontaa, paitsi paikkamakuu.

Seuruu, suht ok. Liikkeestä istuminen, ei lisäapuja, hyvä. Luoksetulo, suora, vähän banaani.

Ruutu, pysäytin, oli sisällä. Kerran lähempää. Yritin ottaa ruudussa odottamista ja poiskutsua, mutta se oli kohtuuttoman hankalaa, kun Pyry yritti kävellä Jetan yli sen odottaessa ruudussa. Kutsuin häthätää pois, ennenko jäi jalkoihin. Saattoi ennakoida aavistuksen. Nyt kun ajattelin, olisi pitänyt korjata, mutta kun ei sitä poikaakaan saanut pois häirittemästä.

Metalli ja hyppynouto ok. Heitin tahallani vinoon, mutta Jetta palautti hypyn kautta.

Kaket. I-S-M menee kuin vettä vaan, mutta siitä alkaa ongelmat, M-S jumittaa.

Tunnari, oma klo 12. Meni tosi näitsti vaikka Pyry häiriköi, nuuskas pikaisesti klo 9 ja 11 kapuloita, mutta otti varman oloisesti oman. Aika suora luovutus, mutta en ottanut sivulle, koska se ois kuitenki ollut vino.

Pieni tauko, ja otin vielä kaket uudestaan hieroja-liikkurin avustuksella. Tässä tuli kertaheitolla näkyviin kaikki ongelmat, jotka kakeissa on. Edelleen I-S-M hyvä. Maasta seisomaan ei noussut eka käskyllä, joten kävin nostamassa. Sitten alkoi ennakoida asentoja sekä pakittaa ja siirtyä vasemmalle vinoon. Taidanpa ottaa kaket meidän teemaksi ens sunnuntain toko-koulutuksessa, joka on Rovaniemellä.

Jetta hierottiin. Oli rennoin tähänastisista kolmesta hieronnasta eikä ollut pahasti jumissa. Ei vissiin just tällä hetkellä se selkävamma kauheasti vaivaan. Mikä on tietenkin iloinen asia :)

Ja saatiinpa hierontojen päälle käydä pitsalla :))

Ja vielä yhdet synttäribileet päälle. Antaiskohan tänään Jetalle vapaata iltatunnarista? Lenkki vois olla jees.


Fiininä lähdössä bileisiin.


Pyry puikoissa ja 2-vuotissynttärisankari takapenkillä ;)