Mitäs on tapahtunut sitten viime näkemän? Toko-treenejä on tainnu olla vain parit... Agi treenejä (med Maija) sitäkin useammat. Sallittakoon tällainen pieni poikkeus nyt Jetalle, kun on (agi)kisaviikonloppu edessä ;)

Yks päivä treenasin tokoa ja otettiin oikein videollekin. Seuruu taisi olla ok, mutta kaikki muu sinne päin. Istumisessa seuruu huonoa, luoksetulon seisahtuminen unohtunut kokonaan. Ruutuun menessä seikkaili ympäri hallia ja kävi jokaisella muulla merkillä paitsi ruutumerkillä (lopulta kyllä sinnekin). Metallinoudossa luovutus kaukana. Hyppynouto sentään oli hyvä, heitin vinoon ja silti Jetta hyppäsi hienosti takaisin. Kaket meni puoleen väliin asti hienosti, kunnes Sami astui hallin ovesta sisälle ja tuli hirveä jumitus. Sitten Jetta oli epävirallisessa paikallaolossa, kun pari koiraa teki vähän juttuja ja arvatenkin metelöi kuin syötävä, muttei kuitenkaan karannut.

Tänäänkin treenattiin hallilla, liikkeenohjauksen kera. Liikkeestä istuminen oli hyvä, seuruu siinä huono. Seuruu ihan ok. Kierron ja myös siinä pysähtymisen Jetta on unohtanut kokonaan. Ruutuun taisi tällä kertaa mennä ihan hyvin, kun ei ollut mitään muita merkkejä kentällä. Hyppynoudossa kiersi eka kerralla palautuksessa, olikin vähän vaikea paikka, kun kaikkea roinaa paljon takana ja sivulla. Metallinouto ok, eikä edes piitannut hallin lattiaa jyränneestä kaverista, joka sattui noudon tielle. Kakeissa vaan maasta istumaan ja avustajalta palkka. Olin jo ehtinyt unohtaa, mikä on maasta sivulletulokäsky :o Mutta kun oikea käsky löytyi, toimi sekin liike. 

Ai tunnari? No ei mitään. Odottaa inspiraatiota ja parempaa huomista.

Mutta hienoa! Hallilla on nyt matto, ihan oikeasti! Ja jouluun mennessä halliin pitäisi tulla myös lämmitys! Ai ihanuutta!

Jetta on siis erityisen paljon treenannut nyt agia, jota on otettu videolle. Mutta jotta kaikki eivät luulisi, ettei se treenaa tokoa enää ollenkaan, niin laitetaanpa tähän myös yksi seuraamistreenivideo ;)

Video: Seuraamistreeni 19.10.10

Video: Jetta ja Maija agitreeni-kooste, eka kertaa matolla

Video: Jetta ja Maija, muuten vaan agi-treeniä

Perusteellinen kuvapläjäys vielä päälle.
Kuvat: Maija Vinnikka (paitsi isänpäiväkuva)


Poikia naurattaa, kun Pyry oli askarrellu niin hienon ja hyvänmakuisen isänpäiväkakun  ;)


Siitä se lähtee ;)


Hi hii!!!


Hei tehtäis nyt ees joskus jotain kivaa, please!?

 
Perhepotretti ;)


Mennäänkö illalla Agilityyn??


Patsastelua.

 
Todella upea kuurakeli ja pieni koira siellä jossain keskellä.

P.s. kuka agi-bc-guru kertoisi, miksi toko-koira Jetta, jonka toinen koti pitäisi tokon vuoksi olla vasemmalla puolen, vänkää väenväkisin aina agi-ohjauksessa oikealle puolen, silloin kun pitäisi tulla vasemmalle yli-selvistä ohjauksista ja muista vihjeistä huolimatta?