Olipas mukava, kun tänään oli monen päivän masistreenin jälkeen kiva treeni! Maijan ja perheen kanssa hallilla iltasella.

Ensin ruutu. Jätin oletetulle merkille ja pakitin muutaman metrin. Hyvin ruutuun, etureunasta sisään, pallopalkka, joka ei lentänyt ihan perille asti. Läheltä yksi keskellemeno. Erikseen yksi poiskutsu, autoin varmuuden vuoksi seuraamaan.

Motivaatioseuruuta, joka olikin äskeisen leluhössötyksen jälkeen oikein hyvää.

Ohjattu oikea, eka kerta mukana kolme kohdetta. Olin vienyt ne etukäteen, mutta kävin vielä "viemässä" ne Jetan nähden. Vein merkille. Lähetin, lähti hyvin käskystä oikealle, mutta kun näki keskikupin, lähti kaartamaan sinne. Pysäytyin ja laitoin uudestaan merkille. Uusi lähetys, sama homma. Ajattelin, että jos toinenkin yritys menee pieleen, käyn näyttämässä kapulan. Maija kävikin näyttämässä kapulan, niin minun ei tarvinu. Nyt hyvin oikealle, heti nostosta palkka. 

Zeta. Taisi olla toinen kerta Jetan elämässä, kun tein sen. I-S-M oli järjestys. Palkkasin joka asennon ja kehuin odottamisesta. Namia myös seuuruusta, kun en halunnut sen nyykähtävän ja kun se ei ole ollut niin huippua viime aikoina. Meni yllättävän hyvin! Eka istumisen jälkeen lähti vain palkkauksen jälkeen heti liikkeelle, kun en hoksannut namin jälkeen sanoa käskyä uudestaan. Sainpahan samalla ite opetella tuon uuden idarin kävelemistä. Vaikka kai sitä voisi harjotella ilman koiraakin. 

Lopuksi olin uhkarohkea ja otin tunnarin. Kolme vierasta + oma (joka oli ollut käytössä jo kerran aiemminkin). Syötin jonkin verran namia ennen noutoa. Päästin kapuloille ilman käskyä. Poimi hyvin oman ja palautti, oltiin ihan lähellä. Ensin namipalkka ja sitten rustosuperpalkka, jota sai mennä autoon syömään.