Tänään taas kaupunkipäivä, mukaan pääsivät molemmat sesset. Ensin Gigantista uusi videokamera hajonneen tilalle (löytö -> 179 €!) ja sitten auto huoltoon. Mitä voi tehdä ilman autoa kahden koiran kanssa? No käytiin sitten pieni lenkki ja Jetta väsähti kaiken kesken. Ei muuta kuin pentu reppuun vaan, ja matka jatkuu :) Jetta ei ollut reppukyydistä millänsäkään ;) Mentiin kuitenkin sitten bussilla takaisin korjaamolle, koska ei tuo mötky kuitenkaan ihan höyhenen keveä kannettava ole ;)

Sitten auton katsastaminen (Jetta oli kyydissä häkissä, mutta ei tainnut olla millänsäkään, kun oli niin poikki, vaikka auto oli sellaisessa täristyshommelissa). Pienet shoppailut vielä ja sitten Ronjan ja Helin kanssa leikkihetki Jetalle. Ronjan kanssa oli kiva leikkiä Jetan mielestä :)

Sitten ehdittiin vielä reenaamaan kimppareeniin. Mitzu otti koko evl:n osissa läpi (paitsi ei paikkamakuuta eikä kakeja tällä kertaa). Mitzu oli aivan supertaitava, eikä häiriintynyt edes kentällä pk-tottista tekevästä koirasta ja muista tokoilijoista. Paitsi meinasi mennä ohjatulla merkistä ohi, kun jäi tuijottelemaan viereistä pallopalkkausta. Muuten hieno homma! Lopuksi ylipitkä paikkaistuminen, ei ongelmaa. Kun Mitzu oli tehnyt hommat, Jetta pääsi kokeilemaan myös kentälle "työntekoa". Ensin meinasi alkaa kiihtyä toisten tekemisistä, oli pakko pikkusen ojentaa sitä. Rauhoittui sitten kyllä hyvin. Pieni namiseuruu, parit sivulletulot ja luoksetulo leluun (kovaa!) ja leluleikki palkaksi. Hihna oli varalta perässä, mutta toi hyvin lelun takaisin :) Pienen huilin jälkeen vielä yksi merkkiharjoitus, hetsaus lelulla ja vietiin yhdessä lelu merkin taakse. Merkki -sanalla vapautus, ja Jetta syöksyi lempilelulleen ;) Se näyttää menevän merkille aina sen oikealta puolelta, haittaakohan se... Jetta sai myös tavata monta uutta ihmistä tänään (mukaan lukien korjaamon kivan sedän, jolla oli itselläänkin ollut joskus BC) ja kaikkia piti mennä yhtä innokkaasti tervehtimään ja tekemään (tai ainakin yrittämään :) perusteellista naaman pesua. Kiva pieni rohkea koira :)

Jee, kiva päivä, kivat reenit! Kiitokset Helille ja käyttökoiralaisille reeniseurasta!

Lopuksi istuskeltiin Jetan kanssa vielä hetki kentällä ja katseltiin seuraavan ryhmän reenejä. Siellä oli paljon haukkuvia koiria, niin Jetta sai samalla vähän haukkusiedätystä. Jetta alkoi täristä, niin päätin, että nyt on pikkukoira saanut tarpeeksi elämyksiä tältä päivältä. Ehkä tuli vähän kylmäkin, ehkä väsy, mutta joka tapauksessa oli jo aika lähteä kotiin :)

jeron.jpg
Ronja-kultsu oli tosi kiva leikkikaveri :)

jeilm.jpg
Jetta oottelemassa reenin alkua.

miilm.jpg
Mitzu sai seurailla leikkiä vain sivusta.

miruu.jpg
Mutta pääsi tekemään toko-hommia ja hyvin tekikin :)