Käytiin iltasella Maijan kanssa juoksuttamassa koiralaumaa mettässä, ja otettiin siinä ennen ruututreeniä ex tempore esineruututreeni. Jetta oli söpö. Tallattuna oli kymmenisen metriä leveä 50 m syvä kaistale. Perällä hanska. Käytiin hajunhakureissu. Palasin lähettämään, ja viuuuh vaan, Jetta meni sinne, löysi tumpun ja palautti iloisesti. Ruokapalkka, kun ei ollut lelua käsillä. 

Ruutu. Raviradan parkkiksella. Panoksena 400 g jauhelihaa ja muutama lihapulla! ;) Vietiin yhdessä merkin taakse namit. Hyvin merkille. Kun oli merkillä, Maija oli näyttämässä ruudun ja vei sinne ruokapalkan lautasella. Sen koko lihaköntsän. Pakitin lähettämään. Jetta epäröi ja hidasti muutaman laukka-askeleen jälkeen (entinen jämähdyskohta, auts kylmätväreet), mutta ONNEKSI ratkaisi tehtävän, kun näki merkin ja lähti laukkomaan ruutuun. Meinasi hakeutua ensin kulmamerkin taakse, mutta sieltä bongasi palkan. Kun oli syönyt osan ruuasta, Maija meinasi, että lähettää uudestaan. En millään meinannut uskaltaa, mutta kyllä kannatti. Toisella lähetyksellä merkiltä ruutuun meni sikakovaa ja halukkaasti. Loput lihaköntsästä palkaksi ja isot kehut.

Lopuksi vaan temppuilua ja hassuttelua. Kerrankin kiva reeni!!! :) Kosketusalustan vahvistamista myös lelupalkalla (Jetta Maijan kanssa). Miksi en ole ite koskaan tajunnu, että alustareenissäki vois palkata lelulla, oon aina palkannu ruualla.