Illalla hallilla reenikaverin kanssa. Hallille on saatu tosi hyvät valot, jee!!! Vain lämpö puuttuu ;)

Aloitin seuruulla ja reenikaveri naksutti, kun oli sopivalla kohdalla. Nyt kun seuruu on kovin tiivistä ja Jetan leuka minun reiden päällä, Jetta menee tietysti tosi helposti liian eteen! Täytyy kiinnittää seuruupaikkaan nyt tosissaan huomiota.

Jetalla meni tänään ihan pieleen seisomiset, istumiset ja maahanmenot. Varsinkaan seisominen ei onnistunut millään. Teki lähes joka käskyn jälkeen jonkun väärän asennon. Ei millään meinannut tulla oikeita asentoja. Huokaus.

Kiertoja suorana ja seisahtumisen kanssa (hyvä), noutokapulan pito, nosto ja vielä kierron kautta eteen tuotuna. Vauhtinouto, jonka jälkeen kapula jäi ihan toiseen päähän hallia. Välissä palkkasin ja leikin Jetan kanssa ja sitten annoin noutokäkyn. Olin yllättynyt, että se tajusi lähteä noutamaan ja muisti ja löysi kapulan.

Lopuksi luoksetulo pitkältä matkalta. Vauhti oli kova, mutta ei tullut eteen istumaan ilman käsiohjausta. Yllätys ettei tullut pitkältä matkalta, jos se ei toimi lyhyeltäkään matkalta. Ei kai me muuta otettu? Jostain pitäisi saada lisää treeni-intoa. Ei voi olettaa koiralta huippusuoritusta, kun itekin on mukana vain puoli-innolla...