Hallilla Jetan kanssa.

Ruutu. Taas lähtöpisteessä :((( Ei liikkunut mihinkään. Ehkä siksi kun syyllistyin viime treenissä hinkkaamaan sitä keskustaa. Merkille meni ok, pallopalkka. Merkiltä ei lähtenyt ruutuun enää millään. Oikeesti. Harhaili pitkin hallia, juoksi minun luo, juoksi merkille, katsoi ruutuun ja näki sen, mutta ei halunnut juosta sinne. Olin hiljaa ja ootin. Lopulta yhtä äkkiä laukkoi ruutuun. Otin useita toistoja niin että lelu oli ruudussa, vain merkiltä eteenpäin, ja ilman virallista käskyä, vain kyselemällä "missä ruutu". Näin sain sen menemään kutakuinkin innokkaasti ruutuun, ilman merkkiä tietenkin. Lopuksi läheltä muutamia paikanhakuja ja pysäytyksiä.

Ohjattu oikea. Sama jähmetys jatkui :( Merkille ok, lelupalkka. Kun seisoi merkillä, kävin vielä näyttämässä kapulan ja se katsoi kapulaa. Käskyn saatuaan ei lähtenyt mihinkään. Lopulta lähti harhailemaan ympäri hallia, palasi merkille (jne. kuten ruudussaki) ja yhtä äkkiä lopulta juoksi noutamaan kapulan. Palkka luovutuksesta. Kerrankin olin viisas ja lopetin siihen, koska tiedän jo nyt, että toistot vain pahentavat jähmetystilaa.

Otin lopuksi kiertoja, että saisin sitä liikkumaan edes johonkin. Kierroissakin piti mennä n. 10 metrin päähän törpöstä, ennen kuin sain sen liikkumaan. Otin siinä nyt kuitenkin stopit ja paljon suoria.

Olen TURHAUTUNUT, toivoton ja masentunut. En näe tässä tilanteessa mitään valoa tunnelin päässä. Miksei meillä tapahdu mitään edistystä, vaan samat ongelmat jatkuu ja jatkuu. Oikeasti, valioksi saaminen tuntuu suorastaan mahdottomolta. Yhyy.