Keskiviikosta asti lomailemassa Savukoskella, vain pientä kevyttä lomatreenailua. Torstaina urheilukentällä (tosi hyvä treenipaikka!) pikatreenit. Kiertoharjoitusta jalkapallomaalin ympäri, sujui yllättäen hyvin, pääsin jopa ottamaan stoppia. Hieno seis ja hyvä eteenistuminen, oli vauhtia, mutta myös järkeä :)

Seuraamista jonkinlainen pätkä. En oikein ole varma, miten se meni, kun ei ollut ketään vahtimassa suoruutta. Otinkohan istumisen, sitäkään en muista enää varmasti. 

Ruutu, otin tosi kaukaa, varmaan ainaki 25 m. Seisahtui hyvin keskelle ja palkkasin, vaikka en nähnyt, oliko alustalla. Enkä edes jaksanut heittää lelua perille asti.

Metallinoutoa. Yksi tavallinen, hyvä! Vai pitäiskö joskus ottaa myös edestä sivulle siirtymistä? Varmaan. Toinen piti ottaa vauhtinoutona, olikin vauhdikas, varasti. Kolman kerta vielä, että täytyi odottaa käskyä. 

Tunskukapulan piilotus, ensin yksi pito, joka läähätyksissä hankalaa. Vein aika kauas heinikkoon. En muista lähtikö eka käskyllä, mutta löysi ainakin hyvin, palautti sikarina, muttei ainakaan purrut. Siinä vaiheessa lapsenlikka oli pukannut vaunut radan ympäri ja meille koitti lähtö jatkamaan matkaa :)

Tänään seuraamista, kiertoja+stoppia, suoraa luoksetuloa (hyvä!), liikkestä istumista (onnistui vasta toisella yrityksellä) ja kakeja. Lisäksi grillailtiin kera naapurimaan kansalaisten, jotka eivät millään kyllästyneet heittämään Jetalle lelua. Illalla väsynyt koira :))

Toiset ne hikoilee tänä viikonloppuna toko-SM:ssä. Mie vain haaveilen kyseisistä geimeistä. Milloin me oikein ollaan siellä mukana...

Laitettakoon tähän vielä parit lomaotokset :)


Lähdetään lomalle, jee, kivaa!


Ainavalmis!


Eri kiva paikka, kun saa olla sohvalla! Vaikka en oo vielä ees TVA. Äiskä on sanonu mulle,
että pääsen sohvalle, sitten kun oon TVA.


Samaa mieltä! Ei tarvi aamupalaksi syyä ees puuroa!


Ja hiekkaa riittää!


Aatelkaa hei, että tuo natiainen syö
 HIEKKAA! Mie sentään varastin grillibileiden päätteeksi
lautasellisen lättyjä! -taivastelee Jetta.


Kesämies kesätapahtumassa.