Tätä ei voi uskoa kukaan!! Tänään Jetan kanssa näyttelytreenien laitamilla reenailemassa hallilla. Siellä oli noin 15 enemmän ja vähemmän äänekästä koiraa. Tosin, eiväthän ne tee noutoja ja ruutuja, eikä niitä lelupalkata, mutta jostain se on aloitettava. Viimeisenä juttuna pistin Jetan paikkamakuuseen. Ensin olin 3 minuuttia piilossa, vahdin Jettaa toimiston ikkunasta. Yksikin ihminen vilahti koiransa kanssa vajaan metrin päästä ohi. On ne ihmiset rohkeita. Sille Jetta heilutti häntää, mutta ei kuitenkaan noussut. Sitten palasin Jetan luo, silitin ja kehuin sitä ja jätin sen vielä pötköttelmään (yhteensä vartti). Jetta oli lopulta niin rento, että alkoi köllötellä ihan kylellään sielä. Ilman mitään vikinöitä ja hössötyksiä. Siis onko tämä totta? Nipistäkää minua joku :D

Muuten tein suurinpiirtein avo-satsin. Seuraamista. Kääntelehti, kun kävelin läheltä ihmisjoukkoja (mistä saisin liikkeenohjaajaa ja muuta häirötä lisää?).

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä.

Luoksetulo, ensin pelkkä eteenistuminen, sitten suora luoksetulo. Näytti viimeiseen asti, että tulisi suoraan sivulle, mutta tuli kuin tulikin kutakuinkin eteen. Kierron kautta luoksetulon stoppi, hyvä.

Seisahtuminen, hyvä! Vaikka ympärillä väkeä kuin pipoa.

Nouto. Kokonainen, muuten ok, mutta varasti edestä sivulle. Peppu pysyi kuitenkin luovutuksessa maassa.

Kaket, suht kokonaiset. Yksi istuminen oli ehkä himpun vajaa, joten kävin vielä korjaamassa ennen kuin palkkasin.

Hyppyä. Kun pallo oli kädessä, ei voinut istua. Palkka piiloon, niin istuminenkin onnistui. Myös takaisin hyppyä.

Lopuksi enää se paikkamakuu, joka oli sitten taruakin ihmeellisempi ;)


Mitä? Ikinä en oo vinkunu paikkamakuussa, ainahan mie oon tälleen köllötelly ;)