Olipa se touhun päivä. Aamusta lenkkiä, Pyryn kanssa leikkipuistotapahtumaan, lisää lenkkiä, grillausta, grillissä lätyn paistoa (onnistui ;), ulkoilua, tunnaria, hallitreeniä ja vielä vähän lenkkiä. Olo on kaikkensa antanu, vaikka ei varsinaisesti mitään ookaan tehny. 

Kotipihalla päivällä tunnari. Sami vei kapulat talon taakse. Ite istuskelin pihatuolissa. Laitoin epävirallisesti Jetan noutamaan, tuli tyhjinsuin takaisin, Sami sanoi, ettei ollut sattunut oikean kohdalle. Laitoin uudestaan. Nyt löysi oikean, tiputti tullessaan kerran (kuulin äänestä) ja toisen kerran jalkojeni lähelle, mutta tulihan se oikea sieltä.

Illalla hallilla agi-treenien kanssa yhtä aikaa. 

Hyppynouto, ok.

Seuraamista. Oli vaikeaa! Aina kun tuttu tyttö antoi koiralleen jonkun agi-käskyn, Jetan huomio herpaantui ja tuijotteli agi-kentälle. Niinkään ei tuntunut häiritsevän se koiran tekeminen, vaan ne ohjaajan käskyt. Putki kaikkein hankalin. Huomautelin kevyesti ja sain seuraamaan joten kuten. 

Kaket. Olen yrittänyt monesti Jetalle takapalkkaa ja aina huomannut, ettei se oikein sovi sille. Sillä on ajatukset vain koko ajan siellä takana olevassa palkassa, alkaa jumittaa asentoja ja ottaa huonoja asentoja. Tämäkään päivä ei ollut poikkeus, joten oikeastaan koko takapalkan käyttäminen on turhaa. Ainakaan niin, että Jetta tietää sen olevan siellä. Tänään siellä olikin iltaruoka palkkana. Sai sen huonon satsin päätteksi, vaikka varmaan olisi ollut viisaampaa teettää parempi satsi noin ison palkan eestä. Nyt ei tuntunut niinkään häiritsevän se agi, vaan nimenomaan kippo selän takana.

Komeassa ilta-auringossa vielä heitettiin Maijan kanssa lenkki.

IMG_6822%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_6833%20%28Kopio%29-normal.jpg