Voi sanoa, että oli kerrankin oikein kimppatreeni avoimella vuorolla, kun siellä oli yhteensä seitsemän koiraa, kun pennutkin lasketaan mukaan :)

Jetta teki seuraamisen liikkeellelähtöjä ja liikkurihäiriötä aloituksessa. Alussa oli ihan kuutamolla. Kun olisi pitänyt tulla sivulle, seisoskeli, meni maahan tai oli jossain ihme asennoissa. Uudestaan ja uudestaan vaan. Palkkaa hyvistä liikkeellelähdöistä ja liikkuriin reagoimattomuudesta. Paljon kehua ja hömpöttelyä, vähemmän namia ja lelua tällä kertaa. Seuruuta 1-3 askelta ja kas! Seurasi kuin unelma, sillain ihanasti kuin aina ennenkin ;) Back to basics jne. taas sai tämä täti muistutuksen siitä, miten pikkupaloista ne liikkeet rakennetaan.  

Ohjatussa nyt eka kertaa täysi etäisyys ja kolme kohdetta. Kaksi kippoja ja kapula. Oikea. Maija näytti vielä varmuuden vuoksi, koska takana oli häiriötä, joka veti Jetan mielenkiintoa kovasti puoleensa. Vein merkille. Tosi hyvä nouto, vauhtipalkka. Seuraavaksi toinenkin kapula mukaan ja pitäisi avata uudestaan Mujusen opus, mitä siellä puhuttiin merkin opettamisesta. Ai niin, taisi olla että nami merkin päälle. No ei kiitos. 

Liikkeestä istuminen, Maija heitti pallon, heti kun istuu. Luulin ettei istunu, mutta istuipa kumminkin :)

Suora luoksetulo. Olisi päässyt kovempaakin, mutta kuitenkin tuli sen verran hyvää vauhtia, että ilkesi palkata. 

Välissä tauko ja lopuksi paikallaolot. 3-4 koiran rivi. Paikkaistuminen eka, pari minsaa, palkkasin välillä. Namikipolle palkaksi. Paikkamakuu n. 4 minuuttia. Ok, paitsi lonkalle tietty. Avustin namilla perusasentoon. Kerran reagoi harhautuskäskyyn. 

Jetta myös pääsi tänään kattelemaan lampaita, kun Monty-pentu kävi niihin tutustumassa. Oli positiivisen kiinnostuneen oloinen lambeista, eikä edes kauhean paljon pelännyt. Oli tuon lyhyen keikan jälkeen hyvin väsynyt! Lisää tuollaisia helppoja väsytyskeinoja, kiitos! ;) Taisi kuitenkin parasta antia olla ne lampaan papanat. Ja Pyry oli samaa mieltä :o


Määää oon ku vanhaki tekijä.