Kokeilujen ilta. Annikan kanssa teollisuusalueella. Mäkäräisiä ihan hillittömästi.

Liikkeestä istumisia. Ensin monta vapaasta liikkeestä. Vahingossa tuli palkattua pari melkein-istumista, kun en huomannut, että peppu ei ollut maassa. Yksi testi seuraamisesta istuminen, hyvä! Heti lelupalkka.

Luoksetulokokeilu. Ensin seisomisia ja maahanmenoja leluleikkien yhteydessä. Sitten kokeilu kokonaisesta luoksetulosta. Ei toiminut vielä, ei varsinkaan seisahtuminen. Ensimmäinen stoppi myöhästyi varmaan parilla metrillä. En palkannut, koska tiesin, että pystyy parempaankin. Toinen stoppi oli vähän parempi, mutta ei huippu sekään. Jatkoin kuitenkin liikettä, kun tuumasin, että jos liian monta palkkaamattomuutta, menee epävarmaksi. Siitä maahanmeno, joka olikin paljon parempi kuin seisahtuminen. Lelupalkka. Lisäksi vauhtiluoksetulo.

Ruutuun, lähetys kymmenisen metrin päästä. Meni hienosti alustalle, mutta tuli samantien pois. Odotin, meni takaisin alustalle, läppäs tassulla, lelupalkka. Toinen yritys, nyt meni alustalle ja pysyi siellä, mutta oli ihan takarajalla. Vielä kolmannen kerran, palkkasin vauhdikkaasta menovauhdista.

Tunnarikokeilu myös. Otettiin eka kertaa muut kapulat mukaan. Jetta ei nähnyt, kun vietiin kasa vieraita. Oma kapula Jetan nähden pari metriä sivuun vieraasta kasasta. Jetta etsi oikein hyvin ja palautti nätisti. Ei ollut kiinnostunut kasasta.

Lopuksi ihan pieni paikkamakuu, kun ei raskinut siellä ötökkäparvessa kauaa makuuttaa.